Moody waarschuwt echter dat dit zou kunnen leiden moncler

30.03.2014 Started by

termijnverhoging voor VK Plc

LONDEN, 1 mei (Reuters) De Olympische Spelen in Londen deze zomer zullen waarschijnlijk slechts een tijdelijke impuls geven aan de bedrijfswinsten, zei het ratingbureau Moody dinsdag.

Groot-Brittannië, moncler jassen dames sale dat begin 2012 opnieuw in recessie was, heeft negen miljard pond ($ 14,6 miljard) besteed aan het bouwen van de Olympische moncler outlet sale locaties in Oost-Londen en hoopt dat de Spelen een katalysator zullen zijn om de trage economie te helpen herleven.

wij denken dat de moncler jassen heren Olympische Spelen waarschijnlijk geen substantiële impuls moncler jas dames zullen geven aan de Britse economie en zijn van moncler nederland mening dat de impact van infrastructuurontwikkelingen op het bbp van moncler sale het VK waarschijnlijk al voelbaar moncler jas outlet is, zegt Richard Morawetz, senior credit officer bij Moody Corporate Finance Group.

verwachten moncler outlet dat de netto-impact van de Olympische Spelen op het Britse toerisme moncler jas heren in het algemeen positief zal zijn, maar veel minder dan like it het bruto aantal bezoekers zou doen vermoeden, voegde hij eraan toe. De Olympische Spelen lopen van 27 juli 12 augustus.

De voordelen voor de transportsector zijn bijvoorbeeld misschien niet duidelijk, aangezien toeristen met een lagere marge moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl zakenreizigers tijdens de Spelen kunnen vervangen, aldus Moody.

De hotelsector zal een duidelijke begunstigde zijn en kan een zeer positieve moncler uitverkoop opbrengst per kamernummer verwachten tijdens en rond de evenementen zelf. Moody waarschuwt echter dat dit zou kunnen leiden moncler jassen heren sale tot enkele zwakke vergelijkbare vergelijkende resultaten in 2013.

De bouwsector kan al last hebben van een vertraging van projecten, omdat moncler jas dames sale de bouwwerkzaamheden voor de Spelen, die een voorheen vervallen deel van Oost-Londen hebben geregenereerd, bijna zijn voltooid.

Moody verwacht dat zakelijke sponsors het meest zullen profiteren van de Spelen.

Gezien de grotendeels eenmalige impact van de Spelen op de bedrijfswinsten, verwacht het ratingbureau echter niet dat dit alleen voldoende zal zijn om moncler jassen dames een ​​positief effect op de ratings te moncler jassen outlet hebben.

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft moncler dames 11 partners die bijna $ 1 miljard betalen voor wereldwijde rechten om hun producten op moncler heren de markt te 2018 moncler brengen gedurende moncler jassen een cyclus van vier jaar. Londen heeft afzonderlijk zo’n 700 miljoen pond ingezameld via sponsorcontracten voor deze moncler jas sale Olympische Spelen.

Hoewel een toename in bezoekersaantallen de verkoop van retail- en consumentenproducten zou kunnen stimuleren, verwacht Moody moncler jas heren sale dat eventuele voordelen op langere termijn voornamelijk zullen zijn door een verhoogde zichtbaarheid van de merken. Presidentsverkiezingen in november.

Contact US

Вашето име*

Вашият Email*

Относно

Вашето съобщение

Моля, въведете кода от картинката по-долу:
captcha